18.01.18
ΑΡΧΙΚΗ arrow ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ arrow Ψυχαγωγία
 
Ψυχαγωγία
Wind Surf

Καλαμίτσα:Ο ιδανικός τόπος για τους φίλους του αθλήματος 

Το wind surf είναι ένα θαλάσσιο σπορ που συνδυάζει τη θάλασσα , τον αέρα και την ταχύτητα, η μόνη κινητήρια δύναμη του είναι ο άνεμος. Τα κύρια συστατικά του (ανάλογα με το επίπεδο του κάθε ατόμου) είναι: μία σανίδα (από 2μ έως 5μ) , ένα πανί (από 3τμ έως 12,5τμ) και ένας σύνδεσμος (που συνδέει το πανί με την σανίδα).

 Τι πρέπει να γνωρίζει ένας αρχάριος ?

More..περισσότερα...

More..περισσότερα...
 
ΕΝ ΠΛΩ

 More..περισσότερα...

Ο πλήρης περίπλους του νησιού είναι 43 μίλια και επισκεπτόμενοι το νησί με σκάφος θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μερικά από τα ωραιότερα σημεία της Σκύρου, μιας που για αυτά τα σημεία η μόνη πρόσβαση είναι από την θάλασσα. Οι θαλάσσιες σπηλιές, οι ερημικές χωρίς οδική πρόσβαση παραλίες, τα κοντινά νησάκια σας περιμένουν για να σας χαρίσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

 

More..περισσότερα...
 
ΨΑΡΕΜΑ
 

 Σκύρος η «Ψαρόεσσα» More..περισσότερα...

 

      xartes-1thematikoi.jpg Πολλές παραλίες , πολλά βραχώδη σημεία, ξέρες ,μυρμηγκονήσια και πολλές ρηχοπατιές, κάνουν την Σκύρο έναν από τους πιο «πλούσιους» προορισμούς για ψάρεμα. Οι πολλοί ψαρότοποι σε όλες τις θέσεις του νησιού σας δίνουν την πολυτέλεια να ψαρέψετε ανενόχλητος τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και τον χειμώνα αφού υπάρχουν  πολλά σημεία που δεν τα πιάνει ο άνεμος όταν ακόμα και αλλού έχει πολλά μποφόρ .

 

More..περισσότερα...
 
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΣΛΗΝΑΣ- ΑΝΑΒΑΛΣΑ- ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ- ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΛΥΜΠΙΑΝΗ

More..περισσότερα...Μια εύκολη σχετικά διαδρομή με μόνο λίγο μονοπάτι στο τέλος θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε μερικά πολύ σημαντικά μνημεία της Σκύρου. Η συνολική απόσταση της διαδρομής είναι λίγο περισσότερο από 6 χιλιόμετρα και με τον χρόνο που θα χρειαστείτε για να δείτε τα μνημεία θα χρειαστείτε λιγότερο από τρεις ώρες.

More..περισσότερα...
 
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Μπορεί το νησί της Σκύρου να είναι προορισμός για ήσυχες διακοπές αλλά δεν υστερεί και σε νυχτερινή διασκέδαση για αυτούς που το επιθυμούν. Μπαράκια με μουσική για κάθε γούστο είναι πάντα διαθέσιμα μέχρι τις πρωινές ώρες. Μέσα στο Χωριό είναι μαζεμένα τα νυχτερινά μαγαζιά αλλά υπάρχουν και κάποια περιφερειακά.
Ψαγμένοι D.J. , είναι διατεθειμένοι να σας διασκεδάσουν μέχρι την ανατολή του ήλιου.